Together Forum
Mire se erdhet ne Together forum... Ju lutemi behuni anetar i Forumit tone....

Join the forum, it's quick and easy

Together Forum
Mire se erdhet ne Together forum... Ju lutemi behuni anetar i Forumit tone....
Together Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Real Madrid, 15 milione euro Ancelotit per tre vjet kontrate

Shko poshtë

Real Madrid, 15 milione euro Ancelotit per tre vjet kontrate Empty Real Madrid, 15 milione euro Ancelotit per tre vjet kontrate

Mesazh nga Erdoan 26/3/2009, 19:02

Vazhdon telenovela Ançeloti te Milani. Trajneri ndihet mirë në klubin kuqezi, por në muajt e ardhshëm ai mund të vendosë të largohet, për të provuar një tjetër aventurë. Pas tetë vitesh lodhje dhe zhgënjimeve të këtij sezoni, ndoshta ka ardhur koha që palët të ndahen me mirëkuptim, për të vazhduar rrugët e tyre. Ofertat për trajnerin nuk mungojnë. Më interesantja është pa dyshim ajo e Realit të Madridit: për momentin, skuadra e re e Florentino Perezit “jeton” vetëm në letër, por projekti po merr formë më shpejt nga sa ishte parashikuar. Kjo edhe pas lajmeve më të fundit nga gadishulli Iberik, se Asambleja Zgjedhore për presidentin e ri do të zhvillohet një muaj përpara datës së parashikuar, pra në javën e fundit të majit ose në fillim të qershorit. Vendimi i drejtuesve madrilenë favorizon njeriun i cili ideoi dhe krijoi “Galaktikët”, që për momentin është i vetëm në garën për postin e lartë drejtues. Në këtë periudhë krize ekonomike, janë të paktë biznesmenët që mund të “ngrijnë” 60 milionë euro si garanci (shifra është e barabartë me 15 për qind të buxhetit të Realit në vitin 2008), si e vetmja mënyrë për të kandiduar. Sikur kaq të mos mjaftonte, Inxhinieri si e thërrasin e Spanjë, ka premtuar edhe 300 milionë euro fi nancime, me të cilat do të ndryshojë kontingjentin “merengues”. Praktikisht Don Florentino e ndien se e ka fi tuar garën për drejtimin e klubit dhe kërkon ta kthejë skuadrën në nivelet më të larta, jo vetëm në Evropë, por edhe në botë. Perez u largua në vitin 2006, pasi deklaroi se ndihej i lodhur dhe nuk mund të linte më pas dorë “krijesën” e tij, Acs (Actividades de Construçión y Servicios), kolosin botëror në fushën e ndërtimeve. Por tashmë, në moshën 62-vjeçare, ai është gati të kthehet. Shifra marramendëse që ai do të vendosë në dispozicion për afrimin e yjeve në “Santiago Bernabeu”, lidhet edhe me faktin se në vitin 2008, Acs ishte kompania e vetme spanjolle dhe nga të paktat në botë që regjistroi rritje me 16 për qind nëse krahasohet me një vit më parë. Ndryshimi i parë do të jetë ai në stol: Huande Ramos ka pak shanse të qëndrojë pas eliminimit nga Champions. Objektivat kryesorë ishin Venger dhe Ançeloti, por me francezin që kërkon të shndërrohet në Fergusonin e Arsenalit, trajneri i Milanit e sheh veten si kandidatin kryesor. Perez kërkon të mbyllë bisedimet sa më shpejt, madje fl itet se ai e ka takuar Ançelotin disa ditë më parë në Gjenevë, në një drekë private në “Grand Hotel Kempinski”. Përveçse i ka ofruar teknikut të Milanit 15 milionë euro rrogë për tre vjet me Realin, ai i ka bërë të ditura edhe planet. Valdano do të bëhet drejtor i përgjithshëm, ndërsa Zinedin Zidan do të jetë këshilltar në merkato. Për skuadrën, objektivat janë shumë ambiciozë: Kristiano Ronaldo, Kaka, Fabregas, Ksabi Alonso, Benzema, Aguero, David Vija, madje edhe Xherard.
Erdoan
Erdoan
Admin
Admin

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi