West: Kurrë mos dyshoni në burrërinë time
Together Forum :: -> Lajme :: Showbiz
Faqja 1 e 1
West: Kurrë mos dyshoni në burrërinë time
Superylli i muzikës rep, Kanye West, ka fajësuar ueb sajtet e thashethemeve që vazhdojnë të spekulojnë rreth seksualitetit, duke thënë se burrëria e tij kurrë nuk duhet të nxirret në pyetje.
Krijuesi i hitit “Stronger”, fejesa e të cilit me disenjatoren e modës Alexis Phifer përfundoi në vitin 2008, një kohë të gjatë u përfol se ishte gay dhe e ruante këtë sekret.
“E di se jeta ime është një Truman Show për secilin për të gjykuar dhe komentuar, por vërtet nuk jam duke bërë shou. Nuk bëj asgjë për kamerë. Kam disa probleme me egon, por kurrë nuk mund të pyetet për burrërinë time. Kjo është një mesazh për të gjithë!”, ka thënë West.
Krijuesi i hitit “Stronger”, fejesa e të cilit me disenjatoren e modës Alexis Phifer përfundoi në vitin 2008, një kohë të gjatë u përfol se ishte gay dhe e ruante këtë sekret.
“E di se jeta ime është një Truman Show për secilin për të gjykuar dhe komentuar, por vërtet nuk jam duke bërë shou. Nuk bëj asgjë për kamerë. Kam disa probleme me egon, por kurrë nuk mund të pyetet për burrërinë time. Kjo është një mesazh për të gjithë!”, ka thënë West.
Erdoan- Admin
Similar topics
» Sajmiri: Djali do te jete motivi i jetes time !!!
» Kënga e West zgjidhet për të provuar NBA-në
» Kanye West - LVs & Autotune (2009)
» Kënga e West zgjidhet për të provuar NBA-në
» Kanye West - LVs & Autotune (2009)
Together Forum :: -> Lajme :: Showbiz
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
|
|