Hilton: Do të martohem me Reinhardt
3 posters
Together Forum :: -> Lajme :: Showbiz
Faqja 1 e 1
Paris Hilton ka deklaruar dashurinë për partnerin e saj të ri Doug Reinhardt duke thënë se ai është mashkulli i duhur me të cilin do të martohet.
Trashëgimtarja e hoteleve është në lidhje me aktorin e serialit “The Hills” qe disa muaj, ndërsa së fundi ka deklaruar se një ditë do të martohet me të.
“Ai do të bëhet burri im. Jemi miq të mirë dhe e kuptojmë njëri-tjetrin. Jam shumë e dashuruar dhe shumë e lumtur”, ka thënë Hilton për revistën “E! Online”.
Paris Hilton ka deklaruar dashurinë për partnerin e saj të ri Doug Reinhardt duke thënë se ai është mashkulli i duhur me të cilin do të martohet.
Trashëgimtarja e hoteleve është në lidhje me aktorin e serialit “The Hills” qe disa muaj, ndërsa së fundi ka deklaruar se një ditë do të martohet me të.
“Ai do të bëhet burri im. Jemi miq të mirë dhe e kuptojmë njëri-tjetrin. Jam shumë e dashuruar dhe shumë e lumtur”, ka thënë Hilton për revistën “E! Online”.
Erdoan- Admin
Re: Hilton: Do të martohem me Reinhardt
pa pra..pa i martojm tan kyt vit me kyt rast,....pappapa sa dasmat i kena simjet...duhet me fillu me menu qa me vesh...:P
Genta- Shefja
Re: Hilton: Do të martohem me Reinhardt
he pra gent ..., kan than 2 vete martohen e 100 terbohen..
Kledia- Antar/e Aktiv
Together Forum :: -> Lajme :: Showbiz
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
|
|