Together Forum
Mire se erdhet ne Together forum... Ju lutemi behuni anetar i Forumit tone....

Join the forum, it's quick and easy

Together Forum
Mire se erdhet ne Together forum... Ju lutemi behuni anetar i Forumit tone....
Together Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

“Fast & Furious” shpërthen në box-office

2 posters

Shko poshtë

“Fast & Furious” shpërthen në box-office Empty “Fast & Furious” shpërthen në box-office

Mesazh nga Erdoan 7/4/2009, 01:44

“Fast & Furious” shpërthen në box-office

Filmi “Fast & Furious” ka marrë kreun e top listës amerikane të filmave më të shikuar, duke fituar një shumë marramendëse në vikendin e parë të lëshimit, plot 72.5 milionë dollarë.
Pasi huqi vazhdimet “2 Fast 2 Furious” dhe “The Fast and the Furious: Tokyo Drift”, aktori Vin Diesel është rikthyer në filmin e katërt të serisë duke sjellë edhe shpërthim në shikueshmëri.

Debutimi i këtij vikendi ka shënuar edhe shumën më të madhe të fituar nga një film që lëshohet në kinema në muajin prill dhe më të lartën në gjithë vitin 2009.

“Monsters vs Aliens” është renditur në vendin e dytë me 33.5 milionë dollarë, i ndjekur nga “The Haunting in Connecticut” me 9.6 milionë.

Trileri i Nicolas Cage, “Knowing” ka marrë vendin e katërt me 8.1 milionë dollarë, i ndjekur nga komedia e Paul Rudd, “I Love You, Man” që mbyll top pesëshin me 7.9 milionë dollarë të fituara gjatë vikendit.

“Fast & Furious” shpërthen në box-office F.0406132153574_m
Erdoan
Erdoan
Admin
Admin

Mbrapsht në krye Shko poshtë

“Fast & Furious” shpërthen në box-office Empty Re: “Fast & Furious” shpërthen në box-office

Mesazh nga Genta 7/4/2009, 13:37

paaaaappapp...si sna i dhanen ne naj lek.Sa koprac me ken kta kshu...Buzeqeshje lol!
Genta
Genta
Shefja
Shefja

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi