Chris Brown në depresion
4 posters
Together Forum :: -> Lajme :: Showbiz
Faqja 1 e 1
Chris Brown në depresion
Chris Brown në depresion
Chris Brown nuk arrin të përballet shumë mirë me situatat e fundit dhe raportohet se është “në depresion” dhe i është rikthyer alkoolit.
Këngëtari, i cili së fundi u deklarua jo fajtor ndaj akuzave për kërcënime kriminale ndaj të dashurës së tij Rihanna, është duke e vuajtur nga ky rast i gjykimit.
“Chris është shkatërruar. Ai ka humbur në peshë, rreth 7 kilogramë. E di edhe se Chris është në depresion dhe është duke pirë shumë”, ka thënë një burim i afërt me reperin.
Brown do të paraqitet sërish në gjykatë për një dëgjim të parafundit më 29 prill. Nëse shpallet fajtor ai mund të vuajë dënimin maksimal prej katër vite e tetë muajsh.
Chris Brown nuk arrin të përballet shumë mirë me situatat e fundit dhe raportohet se është “në depresion” dhe i është rikthyer alkoolit.
Këngëtari, i cili së fundi u deklarua jo fajtor ndaj akuzave për kërcënime kriminale ndaj të dashurës së tij Rihanna, është duke e vuajtur nga ky rast i gjykimit.
“Chris është shkatërruar. Ai ka humbur në peshë, rreth 7 kilogramë. E di edhe se Chris është në depresion dhe është duke pirë shumë”, ka thënë një burim i afërt me reperin.
Brown do të paraqitet sërish në gjykatë për një dëgjim të parafundit më 29 prill. Nëse shpallet fajtor ai mund të vuajë dënimin maksimal prej katër vite e tetë muajsh.
>>>1<<<- Shefi
Re: Chris Brown në depresion
hajt ishalla e denojne se e meritan me ate qe i ka ba rihannes....edhe aja e shkreta pa shpetan prej tij..POSHTE CHRIS BROWN!!!!!!!!!!
Genta- Shefja
ku per qejf a se ke pa rihannen a si ishte ba mas me mujt me e pa me sy....keka egersire ky chrisi........
Genta- Shefja
rihannen e ka ba photoshopi njashtu... (ishtu e kam lexu eee )
Erdoan- Admin
aaaa paskena lexu artikuj te ndryshem se un e di nryshe ja per gja
Genta- Shefja
na e thuj iher si e ke lexu ti.....
A e ke fjalen per ikyt foton ????
A e ke fjalen per ikyt foton ????
Erdoan- Admin
po per kete foton e kam fjalen...kam pa ca lajme qe thoshin qe ai e kishte rraf keq...kshu qi nuk e dijm a asht e vvertet apo jo...
Genta- Shefja
ishalla nuk asht e vertet kjo fotoja se po e e lekan ne burg chris brownin
Erdoan- Admin
Together Forum :: -> Lajme :: Showbiz
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi