Eshte hera e pare qe ndjej kaq shume
Faqja 1 e 1
Eshte hera e pare qe ndjej kaq shume
“Mami jot është shumë e mirë dhe të kupton!”- i ka thënë Adi Anjezës që po qante. Adi ka shtuar se njerëzit jashtë duhet të kuptonin që ndryshe i shihje gjërat nga jashtë dhe ndryshe ishte kur ishe brenda. Lidhur me këtë, Anjeza ka thënë se edhe me atë kështu kishte ndodhur. Ajo ka shtuar se kur kishte qenë jashtë, Arjoni ishte njeriu që nuk e mendonte as të rrinte apo të bisedonte dhe jo më të kishte kaq afrimitet. “Është i vetmi njeri që më ka dhënë ndjenja, që jashtë nuk i kam gjetur ndonjëherë!”. “Të lutem, respektoje këtë ndjenjë!” – i ka thënë Adi. Anjeza i është përgjigjur se atë ishte duke bërë. Sipas Adit, ajo duhej të bënte atë që ndjente, që i thoshte zemra, pa patur asnjë lloj kompleksi. “Është hera e parë që ndjej kaq shumë!” – ka thënë ajo. Adi i ka thënë gjithashtu se i vinte shumë mirë që Arjoni kishte zgjedhur pikërisht atë si shoqe. Më pas aty ka ardhur Bjordi, që kur e parë Anjezan të qante, e ka përqafuar. Adi i ka thënë se duhet ta dinte që atë moment ishte me dy njërëz që e donin. “Që i dua dhe më duan!” – ka thënë Anjeza.
Erdoan- Admin
Similar topics
» Adelajda eshte provokuese
» Bjordi: Adelajda eshte shume e mire
» Ke shume shanse per ne finale
» Cdo gje eshte e mundur
» Anjeza: Kush eshte Bjordi?
» Bjordi: Adelajda eshte shume e mire
» Ke shume shanse per ne finale
» Cdo gje eshte e mundur
» Anjeza: Kush eshte Bjordi?
Faqja 1 e 1