Together Forum
Mire se erdhet ne Together forum... Ju lutemi behuni anetar i Forumit tone....

Join the forum, it's quick and easy

Together Forum
Mire se erdhet ne Together forum... Ju lutemi behuni anetar i Forumit tone....
Together Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virusi Conficker fillon sulmin në kompjuterë

2 posters

Shko poshtë

Virusi Conficker fillon sulmin në kompjuterë Empty Virusi Conficker fillon sulmin në kompjuterë

Mesazh nga >>>1<<< 27/4/2009, 18:49

Virusi Conficker fillon sulmin në kompjuterë

Programi dashakeq i njohur si Conficker për të cilin shumë kanë pasur frikë se do të sulmojë më 1 prill ngadalë ka filluar të aktivizohet, kanë thënë ekspertët.
Conficker, i njohur si "Downadup apo Kido" ngadalë po i shndërron mijëra kompjuterë personalë në serverë për dërgimin e porosive spam të e-mailave dhe për instalimin e programeve spyware.

Virusi Conficker fillon sulmin në kompjuterë F.0426115945566_m

Virusi ka filluar të shpërndahet më herët, duke infektuar miliona kompjuterë dhe duke i shndërruar ata në “robër”, të cilët i përgjigjen urdhrave të dërguara nga serverët e largët të cilët po ashtu e kontrollojnë ushtrinë e kompjuterëve të njohur si "Botnet".

Conficker instalon virusin tjetër, i njohur si "Waledac", i cili dërgon e-maila spam, pa dijeninë e pronarit, së bashku me programin e rrejshëm anti-spyware.

"Kjo me siguri është njëra prej rrjeteve më të sofistikuara botnet në planet. Njerëzit të cilët qëndrojnë prapa kësaj janë shumë profesionalë. Absolutisht e dinë se çfarë bëjnë", kanë thënë nga kompania e njohur Trend Micro Inc.
>>>1<<<
>>>1<<<
Shefi
Shefi

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Virusi Conficker fillon sulmin në kompjuterë Empty Re: Virusi Conficker fillon sulmin në kompjuterë

Mesazh nga erion 19/6/2009, 16:01

pse i bejne keto gjera apo duan te duken se bejne gjithcka nese bejne gjithcka ato duhet ti heqin viruset dhe jo te krijojne viruse me te forta

erion
Anetar i Ri
Anetar i Ri

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi