Together Forum
Mire se erdhet ne Together forum... Ju lutemi behuni anetar i Forumit tone....

Join the forum, it's quick and easy

Together Forum
Mire se erdhet ne Together forum... Ju lutemi behuni anetar i Forumit tone....
Together Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kur shprehja “të dalshin sytë”, nuk është më metaforë

3 posters

Shko poshtë

Kur shprehja “të dalshin sytë”, nuk është më metaforë Empty Kur shprehja “të dalshin sytë”, nuk është më metaforë

Mesazh nga Erdoan 1/5/2009, 15:22

Jared Jones është një student nga Arkansas. Dy mbrëmje më parë, në sallën e madhe të Chat Show, (një show amerikan televiziv mjaft i suksesshëm), ai ka nxjerrë sytë e tij, tamam sikur t'i kishte gogla, duke lënë të shtangur të gjithë ata që e panë.
Moderatori ishte duke kërkuar në sallë për njerëz që kishin talente të pazbuluara dhe ndërsa disa kishin ngritur duart, sytë e moderatorit shtangën para Jones. Të gjithë të pranishmit në sallë, por dhe ata që e panë nëpërmjet ekranit, u tronditën kur panë sytë e tij të dilnin vendit, njësoj siç ndodh tek personazhet e filmave vizatimorë.

Disa u trazuan në stomak. Pas habisë që përfshiu sallën, i riu shpjegoi se e kishte zbuluar rastësisht këtë aftësi të tij, kur diçka i kishte hyrë në sy, pak kohë më parë.

Kur shprehja “të dalshin sytë”, nuk është më metaforë Foi
Erdoan
Erdoan
Admin
Admin

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Kur shprehja “të dalshin sytë”, nuk është më metaforë Empty Re: Kur shprehja “të dalshin sytë”, nuk është më metaforë

Mesazh nga Genta 1/5/2009, 22:10

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sa e shpifur!!!!!ca jan kta njerz apo kafsher?! I Habitur affraid
Genta
Genta
Shefja
Shefja

Kur shprehja “të dalshin sytë”, nuk është më metaforë Empty Re: Kur shprehja “të dalshin sytë”, nuk është më metaforë

Mesazh nga Renixxx 1/5/2009, 22:15

hhahahahahaah me te hi frika kur e shef.....

Renixxx
Anetar i Ri
Anetar i Ri

Mesazh nga Erdoan 1/5/2009, 22:20

ti je edhe trim ma reno..... affraid
Erdoan
Erdoan
Admin
Admin

Mesazh nga Renixxx 1/5/2009, 22:23

hahahaha po te hin frika ca ke me ba....... shife sa i tmerrshem asht ky ne foto.....

Renixxx
Anetar i Ri
Anetar i Ri

Mesazh nga Genta 1/5/2009, 22:38

taman mas me te lan me fjet per muajjjjjjjjjjjjjjj se te del para sysh ftyra e ketij....uppupupuup
Genta
Genta
Shefja
Shefja

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi