Kur shprehja “të dalshin sytë”, nuk është më metaforë
3 posters
Faqja 1 e 1
Kur shprehja “të dalshin sytë”, nuk është më metaforë
Jared Jones është një student nga Arkansas. Dy mbrëmje më parë, në sallën e madhe të Chat Show, (një show amerikan televiziv mjaft i suksesshëm), ai ka nxjerrë sytë e tij, tamam sikur t'i kishte gogla, duke lënë të shtangur të gjithë ata që e panë.
Moderatori ishte duke kërkuar në sallë për njerëz që kishin talente të pazbuluara dhe ndërsa disa kishin ngritur duart, sytë e moderatorit shtangën para Jones. Të gjithë të pranishmit në sallë, por dhe ata që e panë nëpërmjet ekranit, u tronditën kur panë sytë e tij të dilnin vendit, njësoj siç ndodh tek personazhet e filmave vizatimorë.
Disa u trazuan në stomak. Pas habisë që përfshiu sallën, i riu shpjegoi se e kishte zbuluar rastësisht këtë aftësi të tij, kur diçka i kishte hyrë në sy, pak kohë më parë.
Moderatori ishte duke kërkuar në sallë për njerëz që kishin talente të pazbuluara dhe ndërsa disa kishin ngritur duart, sytë e moderatorit shtangën para Jones. Të gjithë të pranishmit në sallë, por dhe ata që e panë nëpërmjet ekranit, u tronditën kur panë sytë e tij të dilnin vendit, njësoj siç ndodh tek personazhet e filmave vizatimorë.
Disa u trazuan në stomak. Pas habisë që përfshiu sallën, i riu shpjegoi se e kishte zbuluar rastësisht këtë aftësi të tij, kur diçka i kishte hyrë në sy, pak kohë më parë.
Erdoan- Admin
Re: Kur shprehja “të dalshin sytë”, nuk është më metaforë
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sa e shpifur!!!!!ca jan kta njerz apo kafsher?!
Genta- Shefja
hhahahahahaah me te hi frika kur e shef.....
Renixxx- Anetar i Ri
hahahaha po te hin frika ca ke me ba....... shife sa i tmerrshem asht ky ne foto.....
Renixxx- Anetar i Ri
taman mas me te lan me fjet per muajjjjjjjjjjjjjjj se te del para sysh ftyra e ketij....uppupupuup
Genta- Shefja
Similar topics
» Cdo gje eshte e mundur
» Adelajda eshte provokuese
» Eshte fati ai qe vendos
» Anjeza: Kush eshte Bjordi?
» Bjordi eshte mjalte e sherbet
» Adelajda eshte provokuese
» Eshte fati ai qe vendos
» Anjeza: Kush eshte Bjordi?
» Bjordi eshte mjalte e sherbet
Faqja 1 e 1